پیامبر اکرم (ص) فرمودند: خوش اخلاقی نیمی از دین است و به گمانم در حدیثی دیگر از حضرت علی آمده است که هرکس ازدواج کند نیمی از دینش را کامل کرده است. پس دیگر چه توجیهی برای فروع دین از جمله نماز و روزه باقی می‌ماند؟

سوالات و شبهات

آقای روحانی برای دفاع از اظهارات خودشون در مورد نقد معصوم، کلیپی رو در اینستاگرام خود منتشر کردند که ظاهرا رهبر انقلاب هم در این مورد چند سال پیش در خطبه‌های نماز جمعه گفتند که: ترس از اظهار عقیده نشانه ضعف نظام حاکم است، در زمان پیغمبر هم جلوی اظهار عقیده گرفته نمی‌شد، در مسجد و در پای منبر حضرت علی یک نفر با کمال آزادی بلند شد و به حضرت اعتراض می‌کرد و یا سوال می‌کرد. پاسخ چیست؟
نیکی کردن و عبادت فقط این نیست که روی به مشرق و مغرب کنید (منظور نماز. بیت المقدس و کعبه)؛ نیکی کردن و عبادت در اخلاق خوب و انفاق و سیر کردن یتیمان و دوری از نفاق و دو رویی مساکن پر زرق و برق و مرکب‌های گران قیمت (ماشین) و فخر فروشی، تهمت، غیبت و دروغ و بهتان است (سوره بقره). لطفا برای این جواب بدید.
آیا این حدیث از امام رضا ع که فرمودند: هر کس هنگام وضو سوره قدر را بخواند از گناهان خارج می‌شود مانند روزی که از مادر متولد شد صحیح و مستند است؟ درصورت تایید آیا گناهان کبیره هم شامل این حدیث می‌شود؟ 2.آیا این حدیث از امام صادق علیه السلام که فرمودند: هر کس در نماز سوره قدر را بخواند منادی به او ندا می‌دهد که اعمالت را از سر بگیر که گناهان گذشته‌ات بخشیده شد صحیح و مستند است؟ و در صورت تایید این دو حدیث، آیا واقعا با یک نماز و ویک وضو تمام گناهان گذشته بخشیده می‌شود؟