گفته‌اند از امام علی (ع) و در کتاب میزان الحکمت آمده: «منافق‌ترین خلایق کسی است که مومن را تا زنده است نزد خلق خراب می‌کند و بعد از مرگش از او به خوبی یاد می‌کند»؛ آیا سندیت دارد؟

سوالات و شبهات

یك متنی دیدم منسوب به آقای (آیت الله العظمی) بهجت بدین مضمون (بین دهان تا گوش شما كمتر از یك وجب است، قبل از این كه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت امام زمان رسیده است ...) و حدیثی كه شخصی به امام هادی نامه‌ای نوشت كه من از شما دور هستم و مشكلاتی دارم به هر حال چه كنم؟كه حضرت در جواب می‌گویند كه لبت را حركت بده و حرف بزن كه ما از شما دور نیستیم - و من می‌خواستم بدانم كه أصلا سندش صحیح هست یا خیر ،و اگر صحیح هست، لطفا بیشتر توضیح دهید زیرا برایم مبهم هست. (دیپلم تجربی)
این دیدگاه [که برخی روانشناسان دارند]، تاچه مقدار بر اساس عقلی و اسلامی صحیح است: «انسان باید کار خیر و نیک را برای دیگران انجام دهد و کاری به سپاسگزاری یا عدم سپاسگزاری آنها نداشته باشد».
آیه ٩٤ سوره بقره می‌گوید كه آرزوی مرگ كنید اگر راست می‌گویید. پس چرا گاهی در پاسخ به «چرا اگر خدا قدرت دارد این كار را نمی‌كند یا مرا نمی‌كشد» جواب می‌دهند كه خدا نمی‌تواند بخاطر شما كل نظام خلقت را بهم ریزد یا خدا كه كارگر شما نیست كه هرچه گفتید انجام دهد!! (نهم / مشهد)